iWiW belépés

Az iWiW közösségi oldal 2014. június 30.-án végleg bezárta kapuit. Június 25. éjfélig azonban egy időkapszulát tölthetünk le az oldalról, ami tartalmazza profilunk nagy részét.

A közösségi portálra az iwiw.hu főoldal meglátogatásakor a lap tetején lévő mezők kitöltésével lehet belépni. A regisztrációkor használt e-mail cím és jelszó megadása után a „Bejelentkezés” gombra kell kattintani. Ha még nincsen felhasználói fiókunk, akkor szintén itt, a „Regisztráció” feliratra kattintva lehet készíteni egyet. Az elfelejtett jelszót is itt kell jelenteni. Ha otthoni, biztonságos számítógépet használunk, akkor a beírt adatokat megjegyzi a rendszer: ehhez a bejelentkezési űrlap alatti kapcsolóra kell kattintani.

Ez azt jelenti, hogy később ezen a számítógépen bárki külön jelszómegadás nélkül be tud lépni a fiókba, ha az iWiW oldalára lép, így legyünk óvatosak, és csak saját számítógép esetén alkalmazzuk ezt a funkciót!

Ha a rendszer az írja, hogy "Hibás e-mailcím vagy jelszó!", akkor ellenőrizzük, hogy valóban a helyes email címet és az aktuális jelszavunkat adtuk meg. Az adatok rendben vannak, de továbbra sem sikerül belépni, akkor használjuk az elfelejtett jelszó funkciót.
Itt csupán az iWiW profilunkhoz tartozó email címet kell beadnunk, majd a kapott levélben további információkat találunk jelszavunk helyreállításához.