Facebook bejelentkezés más néven

Több Facebook profilba szeretnénk belépni anélkül, hogy ne kelljen mindig ki-be lépni az egyes fiókokba? Sokan szembesülnek ezzel a problémával, legtöbbször mikor ugyan azt a számítógépet több ember használja. Általánosságban elmondható, hogy olyan számítógépeknél, amit több ember használ, célszerű mindig kijelentkezni az összes olyan oldalról, ahova előtte beléptünk, ezzel megakadályozva azt, hogy visszaéljenek személyes adatainkkal. Más a helyzet ha családtagok, közeli ismerősök használják ugyan azt gépet, és nem kell tartani semmiféle visszaéléstől.

Több lehetőség is kínálkozik, hogy egyszerre több névvel is használjuk a Facebook közösségi oldalt:

Használjunk különböző böngészőket

A legkézenfekvőbb megoldás, hogy különböző böngészőket használunk, így minden egyes böngészőben más-más Facebook fiókot kezelhetünk. A legnépszerűbb három böngésző a Chrome, Firefox és az Internet Explorer, ezek együttes használatával egyből 3 Facebook profil kezelésére nyílik lehetőség folyamatos ki-be jelentkezés nélkül.

Privát böngészés

Ha nincs lehetőség újabb böngésző telepítésére, akkor egy másik megoldás lehet, hogy a legtöbb böngészőben megtalálható privát böngészési módot választva lépünk be Facebook profilunkba. Indítsuk el a böngészőt, majd a menüből válasszuk a privát böngészési opciót. Vegyük figyelembe, ha a privát böngészőben beléptünk bármelyik fiókunkba, majd ezt a böngészőt bezárjuk, akkor ezzel együtt a bejelentkezések is elvesznek. Tehát ha újra privát módban felkeressük az oldalt, akkor újra be kell lépni.

Chrome Facebook kiegészítő

Chrome Facebook kiegészítő

A Chrome felhasználók ingyenes telepíthetik böngészőjükhöz a FB Quick Login programot, aminek segítségével egyszerre akár 10 Facebook fiókot is kezelhetnek. A kiegészítővel egy kattintással váltogathatunk a fiókok közt, illetve egy figyelmeztetőt is beállíthatunk, ami jelez, ha bármelyik fiókban egy értesítő érkezik.

A kiegészítő a Chrome webstore-ból tölthető le.