iWiW bejelentkezés

Az iWiW közösségi oldal 2014. június 30.-án végleg bezárta kapuit. Június 25. éjfélig azonban egy időkapszulát tölthetünk le az oldalról, ami tartalmazza profilunk nagy részét.

A legnépszerűbb magyar közösségi portálra annak főoldalán lehet belépni: írjuk a böngészőnk címsorába az iwiw.hu címet, majd a képernyő tetején lévő űrlapon adjuk meg az regisztrációhoz használt e-mail címünket és jelszavunkat. Nagyon vigyázzunk arra, hogy ezeket az adatokat kizárólag az iWiW oldalán adjuk meg! Vannak olyan weboldalak, amelyek a megtévesztésig hasonlíthatnak a portál nyitóoldalára, de a beírt jelszavakat csupán eltárolják, így jogosulatlan kezekbe kerülhet az adatlapunk. Ezért óvatosságból mindig ellenőrizzük, hogy a böngészőnk címsorában valóban az iwiw.hu domain szerepel-e!

A megújult iWiW-re könnyebb bejelentkezni, de előfordulhat, hogy a munkahelyünkről nem fog sikerülni, mivel a munkáltató blokkolta néhány oldal, köztük a közösségi portál elérését. Ilyenkor a vállalati tűzfal a hibás, és a bejelentkezést próbáljuk meg saját számítógépről.

Ha elfelejtettük jelszavunkat, akkor a főoldalon kattintsunk az "Elfelejtettem a jelszavamat." linkre, majd a megjelenő oldalon adjuk meg az iWiW-re regisztrált email címünket.
Küldés gomb megnyomása után rövid időn belül emailben megkapjuk a további teendőket jelszavunk visszaállításához.