Az iWiW időkapszula mentése

12 év után 2014. június 30.-án végleg bezárják az iWiW közösségi oldalt és minden adatot törölnek. Június 25. éjfélig azonban egy időkapszulát tölthetünk le az oldalról, ami tartalmazza a profilunkhoz tartozó adatok nagy részét.
Az iWiW időkapszula lementéséhez, csupán jelentkezzünk be az oldalra, majd a középen található "Lementem az adataimat" gombra kattintsunk.

Az iWiW időkapszula mentése

A következő oldalon alapértelmezetten az összes letölthető adat ki van választva, de ha módosítani akarunk ezen, akkor azt itt kell megtenni.

Az iWiW időkapszula a következő adatokat tartalmazza:

  1. Ismerősök listája a következő adatokkal: név, születésnap, névnap, város, email, skype, postacím
  2. Az összes meglévő személyes üzenetet (bejövőket és kimenőket is)
  3. Az összes fotót albumokba rendezve

Ha megvan az összeállítás, akkor kattintsunk a "Készítsétek össze az emlékeim" feliratú gombra. Eltarthat 1-2 napig, míg elkészül a letölthető állomány, erről majd külön emailben tájékoztatnak bennünket.
Az email tartalmazni fog egy linket, amin keresztül letölthetjük az időkapszulát, de a közösségi oldalra belépve is elérhetjük azt.

Az iWiW időkapszula mentése

Az iWiW időkapszula megnyitása

A letöltött állományt először csomagoljuk ki, majd nyissuk meg a mappát. Kattintsunk (duplán) az index.html fájlra, ami az alapértelmezett böngészőkben fog megnyílni. Ezek után, mint egy internetes oldalon navigálhatunk a letöltött adatok között.