Gmail bejelentkezés több fiókba

Manapság egyre szélesebb körben használják az elektronikus levelezést, így nem ritka, ha valaki több email fiókkal is rendelkezik.
Egyre többen használnak privát levelezésre is több email fiókot, amin keresztül külön bonyolíthatják például a teljesen személyes levelezést, attól a másik fiókjuktól, amit a különböző oldalakon a regisztráció során elkérnek tőlünk.
Legtöbbször, ha ugyanannál a szolgáltatónál több fiókunk van, akkor egyszerre, egy adott böngészővel mindig csak egy fiókba lehetünk bejelentkezve. Így az egyes fiókok közti váltáshoz minden alkalommal ki és belépéseket kell végrehajtanunk.
Mindez máshogy van a Gmail levelezőrendszernél, ahol bármennyi fiókkal is rendelkezzünk, mindegyikbe lehetünk egyszerre bejelentkezve akár ugyan abban böngészőben.

A Gmail többfiókos bejelentkezését a következőképp használhatjuk:

Gmail többfiókos bejelentkezés
  1. Lépjünk be első Gmail fiókunkba, ez lesz úgynevezett alapértelmezett fiók
  2. Kattintsunk a jobb felső sarokban találhat profil lenyitó menüre
  3. Válasszuk a "Fiók hozzáadása" gombot
  4. A megjelenő, újabb Gmail bejelentkezési ablakban adjuk meg a következő Gmail fiókunk belépési adatait
  5. Ismételjük a 2-4. lépéseket annyiszor, amennyi Gmail fiókba egyszerre kívánunk belépni


Így egy adott böngészőben, külön füleken találjuk az egyes Gmail fiókjainkat.

Jó tudni!

Mindig az elsőként bejelentkezett Gmail fiókunk lesz az alapértelmezett, így ha ebből kijelentkezünk, akkor automatikusan az összes fiókból kijelentkeztet a rendszer.
Vannak olyan Google alkalmazások, amik nem támogatják a többfiókos bejelentkezését, ilyenes estben mindig az alapértelmezett, azaz az elsőként bejelentkezett Gmail fiókot használhatjuk az adott szolgáltatásnál.