Indamail.hu

Az Indamail az Inda-Labs Zrt. levelezőrendszere 2GB tárhelyet és modern felhasználói felületet kínál a rendszer használóinak. Az Inda szolgáltatásai igen sokrétűek (pl.: indavideó, indafotó, blog.hu, indafax, index fórum), melyek többségét egy felhasználónévvel és jelszóval használhatunk, amit az indapass oldalon kezelhetünk, de az indamail nem tartozik ide, ugyanis a levelezőrendszer használatához egy külön regisztrációt kell kezdeményeznünk. Az indamail.hu oldalon a "Regisztrálok" gombra kattintva kezdhetjük meg az új email fiók létrehozását. Először ki kell választani a felhasználónevet, ami egyben az email címünk első része lesz, és a hozzá tartozó végződést. A @ jel után a következő végződések közül választhatunk: indamail.hu, index.hu, totalcar.hu, velvet.hu, torzsasztal.hu vagy csinibaba.hu.

A sikeres regisztráció után egy modern, könnyen használható levelezőrendszert találunk, ahol a 2GB tárhely bőven elegendő leveleink tárolására. Az Indamail levelezőrendszer mobilkészülékekről is elérhető, külön alkalmazás telepítése nélkül. A böngészőn keresztűl az m.indamail.hu címet kell felkeresni, ahol külön, telefonokra optimalizált felületen kezelhetjük postafiókunkat.

Főbb szolgáltatásai közé tartozik az óriáslevelek küldése, aminek keretében egészen 1 GB méretű csatolmányt oszthatunk meg. A mappákat egyszerűen Drag n' drop, fogd és vidd művelettel rendezhetjük. Az egyedi témák és színmintáknak köszönhetően testre szabhatjuk Indamail fiókunk megjelenését.

Az Indamail belépésnél bepipálhatjuk a „Maradjak belépve” négyzetet, ekkor mindaddig bejelentkezve tart minket a rendszer, amíg ki nem lépünk. Nem szükséges minden alkalommal begépelni bejelentkezési adatainkat, amikor felkeressük a levelezőt. Ezt az opciót csak saját felhasználású számítógépen használjuk.

Elfelejtett jelszó?

Az elfelejtett jelszó esetén keressük fel az Indamail főoldalát, ahol kattintsunk a belépésnél található „Elfelejtettem a jelszavam” hivatkozásra. Ezután meg kell adnunk az Indapass-azonosítónkat majd válasszuk a mentés gombot. Az Indamail elküldi a helyreállításhoz szükséges a linket a fiókhoz tartozó email címre, és ha adtunk meg alternatív email címet, akkor oda is. Indamail-es email címet használók esetében különösen lényeges az alternatív email cím megadása, máskülönben egy elfelejtett jelszó esetén nincs más mód a helyreállításra.