Freemail szimpla

A Freemail szimpla a freemail.hu levelezőrendszer egyszerűsített változata. Már a belépőfelületre érkezve egyből feltűnik, hogy nincsenek zavaró képek, a felhasználónév és jelszó megadás után a belépés gombbal jelentkezhetünk be. Természetesen ugyan azt a freemail.hu-s felhasználónevünket és jelszavunkat kell megadni, amivel korábban regisztráltunk. Belépés után rögtön a beérkezett leveleinket látjuk, a mappák közötti váltásra a felső, vízszintes menüben található lenyíló mappaválasztó funkció segítségével van lehetőség. Új levél írását a "levélírás" gomb megnyomásával kezdhetjük el.

Minden alap funkció elérhető ezen a felületen is, így ha egy egyszerűsített, könnyebben átlátható felületen használnánk a freemail.hu levelezőrendszert, akkor használjuk a Freemail szimplát. Ha olyan funkcióra lenne szükségünk, ami csak a normál nézetben érhető el, akkor a lap alján található "ugrás a normál felületre" link segítségével egy kattintással átválthatjuk a felületet.

A Freemail szimpla felületéhez merőben hasonlít a Freemail akadálymentesített változata. Az egyes elemek közötti nagy távolságok lehetővé teszik, hogy böngészőnket nagyobb betűméretre állítva könnyebben olvashatjuk a szövegeket. A fekete háttér és kontrasztos betűk pedig a gyengén látóknak segítenek, illetve megkönnyítik a vakok által használt képernyőolvasó szoftvereknek működését. A Freemail akadálymentesített felülete itt érhető el: https://freemail.hu/akadalymentes

Freemail szimpla