Freemail bejelentkezés

A Freemail ingyenes levelezőrendszer felületére a https://freemail.hu címen elérhető weboldalon lehet bejelentkezni. A "Felhasználónév" mezőbe írjuk a regisztrációkor kiválasztott azonosítónkat, azaz @freemail.hu előtti részt. Adjuk meg az aktuális, érvényes jelszavunkat ("Jelszó" mező), majd kattintsunk a "Belépés" gombra. Amennyiben helyesen adtuk meg az adatokat a rendszer máris beléptet minket az elektronikus postafiókunkba.

Maradjon bejelentkezve

A "Maradjon bejelentkezve" mező bepipálásával a rendszer megjegyzi a belépéshez szükséges adatokat, így legközelebb nem kell azokat beírni. Ügyeljünk arra, hogy ezt csak saját használatú számítógépen engedélyezzük, ellenkező esetben más is könnyen hozzáférhet a postafiókunkhoz.

További Freemail belépési lehetőségek:

Freemail belépési probléma

Néha előfordul, hogy nem sikerül a belépés: ilyenkor figyeljünk a megjelenő hibaüzenetre.

Hibás jelszó vagy felhasználónév!

Legtöbbször a felhasználónevünket vagy jelszavunkat tévesztjük el, ekkor a "Hibás jelszó vagy felhasználónév!" hibaüzenet jelenik meg. Ilyenkor következőket tehetjük:

Freemail hibás jelszó, felhasználónév

  • Adjuk meg újra a belépési adatokat és figyeljünk a kis és nagy betűk megfelelő használatára.
  • Ellenőrizzük a Caps Lock billentyű állapotát, illetve a jelszó mezőbe írt karaktereket.
  • Kíséreljük meg a belépést egy másik böngészőn keresztül, ezzel kiküszöbölve az esetleges téves cookie beállításokat.
  • Kérjünk új jelszót a jelszó-emlékeztető segítségével

Rendszerhiba, karbantartás

Sikertelen bejelentkezés további oka lehet, ha a rendszer karbantartás vagy egyéb, nem várt hiba miatt nem elérhető. Ilyenkor általában jelzést kapunk különböző hibaüzenetek formájában. Várjunk néhány órát, majd próbálkozzunk meg újra a belépéssel.

Elfelejtett jelszó

Új jelszót a belépési mezők alatt található "Elfelejtett jelszó" hivatkozásra kattintva kezdeményezhetünk. Az új oldalon adjuk meg felhasználónevünk majd a Folytatás gombra kattintva válasszunk a lehetőségek közül.

Freemail jelszó visszaállító

A jelszó-változtatót kérhetjük alternatív email címünkre vagy a biztonsági kérdésünkre adott helyes válasz esetén egyből az újonnan megadott jelszavunk lesz érvényes. Persze, ha korábban megadtuk a jelszóemlékeztető kérdést-választ és/vagy az alternatív email címünk. Amennyiben se a biztonsági kérdése nem tudjuk a választ (vagy nincs is biztonsági kérdésünk) se nem rendelkezünk alternatív email címmel, akkor sajnos nincs lehetőség jelszavunk visszaállítására. Mindig kellő odafigyeléssel válasszuk meg jelszavunkat és vigyázzunk annak megőrzésére.

Jelszóemlékeztető beállítása

Nagyon fontos, hogy jelszavunkat mindig megfelelően kezeljük és őrizzük, mert annak elvesztése estén könnyen előfordulhat, hogy többé nem férhetünk hozzá levelezésünkhez. A probléma elkerülése érdekében érdemes jelszó emlékeztető kérdést és/vagy alternatív email címet megadnunk, hogy visszaállíthassuk jelszavunkat, ha elfelejtenénk.

Alternatív email címet és az emlékeztető kérdést is bármikor megadhatunk, nemcsak a regisztrációkor van erre lehetőség. Lépjünk be Freemailes postafiókunkba, majd navigáljunk a "Beállításaim -> Biztonság" oldalra. Itt nyílik lehetőség, hogy megadjuk vagy módosítsuk a jelszó emlékeztető kérdést/választ illetve a másodlagos email címet. A változtatások érvényesítéséhez szükségünk van még az aktuális jelszó megadására.

Freemail jelszóemlékeztető beállítás