Freemail bejelentkezés

A Freemail levelezőrendszer felületére a freemail.hu címen elérhető weboldalon lehet bejelentkezni: írjuk be a regisztrációkor megadott felhasználónevünket és jelszavunkat, azután kattintsunk a „Belépés” feliratú gombra.

A „Maradjon bejelentkezve” mező bepipálásával a rendszer megjegyzi a belépéshez szükséges adatokat, így legközelebb nem kell azokat beírni. Ügyeljünk arra, hogy ezt csak saját használatú számítógépen engedélyezzük, ellenkező esetben más is könnyen hozzáférhet a postafiókunkhoz.

Bejelentkezési probléma?

Ha nem sikerül a bejelentkezés, akkor leggyakrabban előforduló hiba, hogy a felhasználónevünket vagy a jelszavunkat nem megfelelően gépeltük be, erre figyelmeztet is a rendszer.

Freemail hibás jelszó, felhasználónév

  • Ilyenkor kíséreljük meg újra a belépést és figyeljünk a megadott adatokra, a kis és nagy betűk megfelelő használatára. Ellenőrizzük a Caps Lock billentyű állapotát. (A jelszó megfelelő beírását úgy ellenőrizhetjük, hogy először egy olyan mezőbe írjuk (böngésző címsora, felhasználónév), ahol látszik az, amit beírunk, majd onnan a jelszó mezőbe másoljuk)
  • További megoldás lehet, ha megpróbálunk egy másik böngészőn keresztül bejelentkezni.
  • Előfordulhat, hogy nem az aktuális jelszavunkat adtuk meg vagy éppen a rendszerrel van probléma. Ilyenkor használjuk a jelszó visszaállítására szolgáló funkciót.

Elfelejtett jelszó

A belépési gomb alatt jelezhetjük, ha elfelejtettük a jelszavunkat. Ilyenkor a megadott biztonsági kérdésre kell válaszolnunk vagy a megadott alternatív e-mail címünkre kapjuk meg az utasításokat, amelyek segítségével új jelszót állíthatunk be, majd azzal már könnyedén beléphetünk.

Amennyiben sem a biztonsági kérdése nem tudjuk a választ (vagy nincs is biztonsági kérdésünk) sem pedig nem rendelkezünk alternatív email címmel, akkor sajnos nincs lehetőség jelszavunk visszaállítására. Mindig kellő odafigyeléssel válasszuk meg jelszavunkat és vigyázzunk annak megőrzésére.

Jelszóemlékezetető beállítása

Alternatív email címet és az emlékeztető kérdést is bármikor megadhatunk, nemcsak a regisztrációkor van erre lehetőség. Lépjünk be Freemailes postafiókunkba, majd navigáljunk a "Beállításaim -> Jelszóemlékeztető" oldalra. Itt nyílik lehetelőség, hogy megadjuk vagy módosítsuk a jelszó emlékezető kérdést/választ illetve a másodlagos email címet. A változtatások érvényesítéséhez szükségünk van még a felhasználónevünkhöz tartozó aktuális jelszóra.

Freemail jelszóemlékeztető beállítás