OLX.hu

Az OLX ingyenes apróhirdetési oldal 2015. május 11-ével végleg egyesült a Jófogás apróhirdető oldallal, így az olx.hu cím felkeresése után automatikusan átirányít a Jófogásra.

Az OLX.hu (korábban apród) hirdetőportál a jófogás-hoz hasonlóan egy ingyenes, könnyen használható apróhirdető portál. A legfőbb szempont a hirdetések tekintetében itt a megyék szerinti lebontás.
Az oldal célja, hogy a környezetünkben, megyénkben lévő hirdetések között keresgéljünk, illetve mi is a környezetünkben élő embereknek adjunk fel apróhirdetést.
A portál használatához először keressük fel az olx.hu címet. A főoldal tetején található keresővel könnyedén kereshetünk a begépelt kifejezésekre, vagy a kereső alatt elhelyezkedő főbb kategóriákra kattintva böngészhetünk a hirdetések közt.

Új apróhirdetés feladásához kattintsunk az "Adjon fel hirdetést!" gombra. Töltsük ki a megjelenő űrlapot, a kötelező mezőket piros csillaggal jelölik, majd kattintsunk a "Hirdetés feladása" gombra és máris bekerül a rendszerbe a hirdetésünk.
Mindenképp valós email címet adjunk, mert az apród rendszere egy aktiváló levelet küld a megadott címre, amin keresztül egy kattintással aktiválhatjuk az apróhirdetést.
Célszerű fényképet is feltölteni a hirdetésünkhöz, ugyanis a képes hirdetéseket akár háromszor több érdeklődő tekinti meg, mint ahol nem található kép. Ha több hirdetést töltünk fel az oldalra, akkor célszerű regisztrálni, így egy profil alatt, könnyedén kezelhetjük apróhirdetéseinket.
Regisztrációra az aktiváló emailben található regisztrációs link segítségével van lehetőség.