Jófogás - jofogas.hu

A néhány éve indult jofogas.hu weboldalon egyszerűen, csupán néhány kattintás alatt apróhirdetéseket tölthetünk fel az oldalra. A hirtelen, nagy népszerűségnek örvendő portálon megyék szerint böngészhetünk a hirdetések között.
Az apróhirdetések mellett lakások, gépjárművek, de még állásajánlatok is szerepelnek. A jofogas.hu weboldalon általában 1 millió feletti apróhirdetés szerepel, így valóban nagy kínálat között böngészhetünk.
Az ingyenes, új apróhirdetés feladásához csupán fel kell keresnünk a jofogas.hu portált, majd a hirdetésfeladás linkre kattintani.

Az itt található űrlap segítségével, akár egy lépésben feladhatjuk eladásra kínált portékánkat. A hatékonyabb hirdetésfeladás érdekében célszerű minden mezőt kitölteni, részletes leírást adni a termékről vagy szolgáltatásról és nem utolsó sorban hasznos képet is feltölteni a hirdetés mellé, ugyanis ilyenkor akár 10x több érdeklődőre is számíthatunk.
Az oldal célja, hogy valóban jó minőségű, valós hirdetések kerüljenek ki az apróhirdető rendszerbe, így minden egyes újonnan feladott hirdetést ellenőriznek.