Karácsonyi visszaszámlálás a Google Santa Trackerrel

Nyakunkon a Karácsony, mindenki készülődik az ünnepekre, így a Google is kiveszi a részét az ünnepi hangulat fokozásában. Most már tradicionálisan december elejétől megnyitja kapuit a Santa Tracker. Az oldal megnyitása után egyből egy nagy visszaszámlálót találunk, ami másodperc pontossággal mutatja a Karácsonyig hátralévő időt. De ennél azért jóval többet rejt az oldal, ugyanis mint egy adventi naptár, minden nap újabb és újabb érdekességgel találkozhatunk. Legyen az egy videó, ismertterjesztő leírás vagy éppen egy szórakoztató mini játék.

Google Santa Tracker visszaszámláló

Nem csak böngészőn keresztül érhetjük el az oldalt, hanem egy Androidos alkalmazás és egy Chrome böngésző-kiegészítőn keresztül is hozzáférhetünk.

Google Santa Tracker játék

Tehát, ha csak így virtuálisan is, de kíváncsiak vagyunk mit rejt a Google adventi naptára, akkor keressük fel a Google Santa Tracker oldalát. Természetesen a már korábbi napokon kinyitott ablakocskákat is megnézhetjük, mit rejtettek oda. A hangulatot tovább fokozva még karácsonyi rádiókat is hallgathatunk, itt a Belépés oldal rádiókínálatában. (Karácsonyi rádió (1) (2) (3) (4) )