Gmail használata internetkapcsolat nélkül (Offline Gmail)

A Gmail nemcsak világszerte, de hazánkban is az egyik legnépszerűbb levelezőrendszer. A könnyű kezelhetőségével, naprakész frissítéseivel méltán kiérdemli ezt a pozíciót. Számtalan kiegészítője révén mind az asztali mind a mobil felhasználók megtalálhatják egyéni igényeik megoldását. Egy ilyen kisegítő alkalmazás az Offline Gmail is, melyet már több millióan telepítettek.

Az Offline Gmail egy asztali számítógépekhez készült Gmail kiegészítő, melyet a Chrome Internetes áruházban érhetünk el. A Chrome böngészőbe telepített alkalmazás által offline módban, azaz internetkapcsolat nélkül is kezelhetjük leveleinket. Egy megszűnt internet elérés estén is írhatunk, törölhetünk, archiválhatunk leveleket, melyek egy újbóli csatlakozás során kerülnek szinkronizálásra. Ez a funkció már régóta elérhető az Android és iOS rendszereken futó Gmail alkalmazásban, ahol egy gyakrabban előforduló offline mód esetén is bonyolíthatjuk levelezésünket.

Az alkalmazás telepítése

  1. Keressük fel a a Chrome áruházban az Offline Gmail kiegészítőt (Az alkalmazás már nem elérhető!)
  2. A Hozzáadás gomb megnyomásával aktiváljuk az ingyenes terméket
Gmail használata internetkapcsolat nélkül (Offline Gmail)

A Chrome böngészőnkben kattintsunk az Alkalmazások megjelenítése gombra, majd válasszuk az újonnan megjelent Offline Gmail alkalmazást. Az egyszerűsített Gmail verzióban tovább intézhetjük üzeneteinket internet nélkül.