Fontos levelek megjelölése a Freemailben

A napokban új funkció jelent meg a Freemail levelezőrendszerben, aminek a segítségével a számunkra fontos leveleket jelölhetjük meg. A csillagozás funkció nem újdonság más levelezőknél, de most a Freemail felhasználók is élvezhetik a funkció előnyeit. Abban az esetben, ha a Freemail új verzióját használja, ugyanis a visszajelzések alapján még mindig vannak felhasználók, akiknél a tavaly novemberben bejelentett új felületet még mindig nem aktiválták.

A kiválasztott emailt a lista nézetben, a sor elején található csillag ikonra kattintva jelölhetjük meg, vagy éppen vonhatjuk vissza a csillagozást, illetve az adott levelet megnyitva is módosíthatjuk a csillagozás állapotát. Csupán két érték van, egy levél vagy csillagos, vagy nem, nincs egyéb megkülönbözető jelzés, mint például színek, vagy formák szerinti további jelölés lehetősége.

Fontos levelek megjelölése a Freemailben

A megkülönbözetett leveleket a Csillagozott mappára kattintva listázhatjuk. Legyen az érkezett, küldött vagy éppen piszkozat, ha megjelöltük, akkor ezek mind egyszerre láthatóak lesznek az említett mappában. Hátrányként említhető, hogy az itt listázott levelekről nem látjuk, hogy azok mely mappában szerepelnék még (Érkezett, Elküldött…)

Címkék: