Megújul a [freemail]!

Még 2016 novemberében kapott minden Freemail felhasználó egy levelet, amiben leírják, hogy rengeteg munka és fejlesztés követően elindították a Freemail új verzióját. Kezdetben néhány tízezer kiválasztott felhasználónál élesítették az új rendszert, mely a levél alapján napról napra egyre több postafiók tulajdonos számára lesz elérhető. A megújult kinézett és regisztrációs felület mellett azt ígérik, hogy gyorsabb és megbízhatóbb lesz a rendszer működése. Az átállás automatikus, így ne lepődjünk meg, ha egyszer csak a megújult levelezővel találkozunk a belépés után.

Hol tart most a folyamat?

A belépési és a regisztrációs felület már az új köntösben látható, és a főoldalon megjelenő üzenet szerint 2017 január elején már 100 ezer felhasználó használja az új rendszert. Ez nem egy nagy szám, tekintve, hogy novemberben már 60 ezerről szóltak a jelentések. Vélhetően a teljes felhasználói bázis még mindig egy millió felett van, így jó ideig eltarthat, mire minden felhasználóhoz elérnek az újítások.

Lássuk az újdonságokat!

A belépési felület

Freemail belépés 2017

Az új regisztrációs oldal

Freemail regisztráció 2017

A megújult levelező

Freemail levelező 2017

Kis képernyőre is illeszkedő reszponzív design

Freemail levelező mobil 2017 - reszponzív design

Az elrendezést illetőleg szinte minden maradt a régi, de a letisztultabb megjelenésnek köszönhetően átláthatóbb lett a levelező. A levelek kezelésénél a leggyakrabban használt gombok és funkciók egyértelműbb megjelenést kaptak, így biztosan könnyebb lesz használni a levelezőt a mindennapok során. Az új felületen jelenleg még kevesebb reklám látható, ami ugyancsak növeli a felhasználói élményt, ha ez így marad a jövőben is, akkor a Freemailnek valóban sikerült egyet előre lépni egy felhasználóbarát rendszer kialakításában.

Címkék: