Facebook magyarul

A népszerű közösségi oldal természetesen magyarul is használható. Minden oldal alján látható az alapértelmezett nyelv, amelyet a felhasználó vélt tartózkodási helye alapján állapít meg a portál. Amennyiben nem magyarul jelenik meg az oldal, görgessünk a legaljára, majd ott keressük meg a nyelv megnevezését, amely valószínűleg „English (US)” lesz, tehát amerikai angol. Erre a kék színű szövegre (linkre) kattintva föltárul a nyelvválasztási modul.

A listából keressük ki a „Magyar” megnevezést, majd egyszerűen kattintsunk rá (a második oszlop alján található). A magyar nyelvű felület egyébként a hu-hu.facebook.com címről is elérhető.

Az oldalon bejelentkezve bármikor, tetszés szerint módosíthatjuk a felület nyelvi beállítását. Navigáljunk az oldal lábrészébe, ahol az adott nyelven mindig ki van írva a használat nyelv, magyar estén az, hogy "Magyar". Erre kattintva a megjelenő listából bármelyik nyelv aktiválható. Másik lehetőség, hogy felkeressük a "Fiókbeállítások -> Általános" menüpontot, ahol kiválaszthatjuk az elsődleges nyelvet.