Elérhető a Skype HD minden Outlook.com felhasználónak

Tavaly év végén néhány országban elérhető tették a Skype integrációját az Outlook.com levelezőben, így akár HD videó Skype hívásokat is bonyolíthattak az adott országban élő felhasználók. Mint ahogy azt várni lehetett a szolgáltatást most kiterjesztették a teljes Outlook.com felhasználói bázisra. Tehát ha számítógépen keresztül keressük fel a levelezőt, akkor egy plug in segítségével integrálhatjuk a Skype-ot a webes email programba. Közvetlen audió,- videó beszélgeteskre nyílik lehetőség az Outlook.com-on keresztül.

Skype integrálása az Outlook.com

Skype integrálása az Outlook.com
  1. Lépjünk be az Outlook.com postafiókba
  2. Jobb felső sarokban nyissuk ki az üzenetek ikont (Ha még nem tettük meg, akkor kössük össze a Skype és Microsoft fiókunkat. A Csevegő partnerek hozzáadása résznél kattintsunk a Skype-ismerősök menüre.)
  3. Töltsük le a szükséges Skype plug in-t INNEN
  4. A kiegészítő sikeres telepítése után máris indíthatunk audió, videó hívást az Outlook.com fiókunkból
  5. A már megnyitott üzentek blokkban kattintsunk Új beszélgetés indítása lehetőségre
  6. A megjelenő listából válasszuk ki a személyt, akivel üzentet, telefon vagy videó hívást szeretnénk váltani, ha elérhető az adott illető kezdődhet is a beszélgetés

A Skype mellett Facebook és Google ismerőseinket is hozzáadhatjuk a csevegőhöz, így egy helyen cseveghetünk a különböző szolgáltatásokban lévő ismerőseinkkel. Az ilyen és ehhez hasonló fejlesztések mind hozzájárulnak, hogy az Outlook.com az egyik legmodernebb mai levelező.