Outlook applikáció Android és iOS eszközökre

A Microsoft Outlook az egyik legszélesebb körben használt levelező-program a Windows operációs rendszert futtató számítógépen. Ezentúl azonban nem csak a PC felhasználók élvezhetik az előnyeit, ugyanis Android és iOS eszközökre is elérhető lett az Outlook alkalmazás. Az okostelefonok, tabletek szinte mindegyike rendelkezik már beépített levelező, naptárkezelő alkalmazással, így a felhasználók joggal kérdezhetik, miért használjanak egy másik applikációt erre.

Ezek az előre telepített alkalmazások általában csak az alap, elvárható műveletek biztosítják, az Outlook alkalmazás azoknak készült, akiknek ennél többre van szüksége. A gyorsabb, egyszerűbb kezelés mellett számos extra funkciót is kínál a program, egy helyen igazgathatjuk naptárunk, kapcsolataink és megosztásaink.

Testreszabható gesztusok

A gesztusokkal, ujjmozdulatokkal lényegesen felgyorsíthatjuk a legtöbbször használt funkciókat és az Outlookban mindezek személyre szabására is lehetőség van. Például amint egy levél felett elhúzzuk balra vagy jobbra az ujjunkat, ezáltal törölhetjük, archiválhatjuk, megjelölhetjük, áthelyezhetjük az adott emailt, de számos további egyedi beállítás elérhető a gesztusok használatakor.

Microsoft Outlook alkalmazas mobil, Android, iOS

Gyorskereső

A beépített kereső funkcióval, elég elkezdenünk gépelni a keresett kifejezést, máris feladja a program a legmegfelelőbb találatokat, legyen az egy email, kapcsolat, dokumentum vagy naptár-bejegyzés.

Milyen email szolgáltatókkal használható?

Szerencsére az Outlook alkalmazással nem csak a Microsoft levelezésünket (Office 365, Exchange, Outlook.com, Hotmail) bonyolíthatjuk, hanem a népszerű levelezők mindegyike beállítható: iCloud, Gmail és Yahoo Mail.

Csatolmányok kezelése egyszerűen

Amennyiben egy dokumentumot kívánunk megosztani, könnyedén megtehetjük, ha valamelyik népszerű felhő tárhely segítségével tesszük (OneDrive, Dropbox, Google Drive). Egy érintéssel kiválaszthatjuk a tárhelyet, a résztvevők hozzáférést a rendszer automatikusan biztosítja.

Microsoft Outlook alkalmazas csatolmányok kezelése

A program már az indulás óta 30 különböző nyelven elérhető, köztük a magyar is. A program telepítésének előfeltétele az Android 4.0 illetve iOS 8.0 vagy újabb verziójú rendszerek megléte. A felhasználói visszajelzések alapján az alkalmazás fogadtatása pozitív, de akadnék még kezdeti hibák, amik javítása folyamatos.

Az új Microsoft Outlook alkalmazas