Csevegj Google ismerőseiddel az Outlook.com-on

Az outlook.com az egyik legdinamikusabban növekvő levelezőrendszer, ahol a növekedés fenntartása és a meglévő felhasználói élmény fokozása érdekében rohamtempóban fejlesztenek újabb és újabb funkciókat. Figyelembe veszik a felhasználói visszajelzéseket és megpróbálnak minden valós igényt beintegrálni a levelezőrendszerbe. Így született meg az a lehetőség is, amely szerint mostantól a Facebook, Skype ismerőseinken túl akár a Google barátainkkal is chatelhetünk az Outlook.com levelezőrendszeren keresztül.

Outlook összekapcsolt fiókok beállítása

  1. Jelentkezzünk be az Outlook.com rendszerbe
  2. Navigáljunk a Fiókbeállítások szekcióba
  3. Válasszuk ki az Engedélyek menüpontot, majd kattintsunk a Fiókok felvétele linkre
  4. Az itt felsoroltak közül válasszuk ki azt a szolgáltatót (Facebook, Twitter, Google, LinkedIn, Flicker), amit össze kívánunk kapcsolni az Outlook fiókunkkal.
  5. A részletek megismerése után a rendszer átirányít bennünket az adott szolgáltató oldalára, ahol egy azonosítást kell végrehajtani, majd engedélyezünk azokat az információkat, amikhez az Outlook a hozzáférését kéri.
Outlook fiók összekapcsolás

A fiókok összekapcsolása után néhány percen belül már elérhető az adott szolgáltató által kínált plusz lehetőségek, pl.: a Google estében azonnal cseveghetünk Google fiókunkban lévő ismerőseinkkel. Ha nem kívánjuk tovább használni a fiókok összekapcsolásából eredő előnyöket, akkor minden további nélkül, bármikor megszüntethetjük az összekapcsolást.