Csapj le a Google +2GB ingyen tárhelyre

Február 9-én van a Biztonságosabb Internet Nap (Safer Internet Day), melynek keretében a Google 2GB-al megnöveli azon felhasználók tárhelyét, akik ellenőrzik biztonsági beállításaikat. Csupán egy fél perces műveletről van szó, amit a következő linken keresztül érhetünk el: https://security.google.com/settings/intro/security/secureaccount

A bejelentkezés után a Google „Biztonsági ellenőrzés” menüpontjába találjuk magunkat. Ellenőrizzük a megadott helyreállási adatok helyesség, ha szükséges aktualizáljuk azokat (Másodlagos telefonszám, Biztonsági email cím).

 Google +2GB ingyen tárhely

Kattintsunk a Kész gombra és vessünk egy pillantást a csatlakoztatott eszközök listájára. Ha mindent rendben találunk, akkor a Jónak tűnik gomb megnyomásával el is végeztük a szükséges művelet. A 2GB tárhely automatikusan hozzákerül a meglévő kapacitásunkhoz.

 Google biztonsági  ellenőrzés

Az ajándék tárhelynek nincs lejárai ideje, így az maradandóan növeli a Google fiókhoz tartozó tárterületet. Pontosan nem tudjuk meddig tart az akció, a tavalyi évben egy hétig élhettek a felhasználók ezzel a lehetőséggel, tehát érdemes gyorsan lecsapni rá.

Címkék: