Vipmail.hu

Mi az a Vipmail? A Vipmail egy ingyenes levelezőrendszer, amit még a 2000-es évek elején alapítottak. 2007-ben kibővítették a vipmail levelezőrendszert az indapass szolgáltatásaival, így minden vipmailes felhasználó az indapass rendszeren keresztül kezelhette a fiókját. Eleinte ez a bővítés, és ezzel járó esetleges bonyolultság nem tetszett a felhasználóknak, de a kezdeti nehézségek után egy használható rendszert alakítottak ki. Később teljesen egybeolvasztották az index levelezőszolgáltatásával az indamail-el. A felhasználók egy egyszerű könnyen kezelhető felületet kapnak belépés után.

A 2 GB tárhely bőven elég leveleink tárolására, mindemellett POP3 és IMAP szolgáltatás keretében különböző levelezőprogramokkal vagy telefonkészülékünkkel is könnyedén kezelhetjük leveleinket. A levelezőrendszer a vipmail.hu webcímen beírásával is rögtön az indmaial.hu web címre irányítódik át.

Óriáscsatolmányokat is feltölthetünk levelünk mellé, így akár 1 GB méretű csatolmányt is megoszthatunk levelezőpartnereinkkel. Fiókunk megjelenését egyedivé varázsolhatjuk a választható témák és színminták alkalmazásával.

Ha elfelejtettük Vipmail email címünkhöz tartozó jelszavunkat, akkor a főoldalon található „Elfelejtettem a jelszavam” linkre kell kattintani, majd egy jelszó helyreállító emailt kell kérvényeznünk a másodlagos elektronikus postafiókunkba. A visszaállításhoz elengedhetetlen a másodlagos email cím beállítása, így ezt az adatot tartsunk mindig aktuálisan a fiókunkban.