fiók törlése

Hotmail / Outlook fiók törlése

Az Outlook.com (Hotmail) levelező fiókunkat csak úgy tudjuk megszüntetni, ha teljes a Microsoft felhasználói fiókunkat is töröljük. Mivel az ingyenes levelező mellett számos terméket és szolgáltatást kínál a vállalat, így bizonyosodjunk meg róla, hogy az adott Microsoft fiókkal nem veszünk igénybe más terméket vagy szolgáltatásokat, amikre később is szükség lehet. Ha kérvényezzük egy fiók törlését, akkor adataink 60 napig nem kerülnek végleges megszüntetésre, így ez idő alatt még helyreállíthatjuk Microsoft fiókunkat.

Citromail fiók törlése

Mint a legtöbb regisztrációt megkövetelő weboldalnál / szolgáltatásnál, a Citromail-nél is lehetőség van az adott fiók törlésére. Ha nem kívánjuk tovább használni a Citromail-es postafiókunkat, akkor a fiók törlését választva teljes mértékben és visszavonhatatlanul megválhatunk elektronikus levelesládánktól.

Freemail fiók törlése

Amennyiben arra az elhatározásra jutunk, hogy végelegesen törölni szeretnénk a Freemail postafiókunkat, akkor a következő lehetőségeink vannak. Alapesetben, ha 90 napig nem lépünk be a Freemail levelezőrendszerbe, akkor a fiókunk automatikusan inaktív állapotba kerül. Ez azt jelenti, hogy a fiók tartalmát teljes mértékben törlik, azonban az érvényes felhasználónév és jelszó párossal a 90 nap eltelte után bármikor újra aktiválhatjuk a postafiókot.

Gmail.com

A Gmail a Google saját e-mail szolgáltatása, amely 2004 óta működik és talán a legnépszerűbb a weben: megbízható, rengeteg funkciója van, letisztult felületű, ráadásul pedig teljesen ingyenes.

iWiW profil törlése

iWiW profil törlése - Az iWiW közösségi oldal 2014. június 30.-án végleg bezárta kapuit.

Facebook fiók törlése

Sok fórum és weboldal foglalkozik a Facebook-profil törlésével, mivel azzal valóban senki sem vádolhatja a közösségi oldalt, hogy szem elé helyezi ezt az opciót. Bár ebben a leírásban egyértelmű segítséget fogunk adni a profil törlésére, fel kell hívnunk a figyelmet rá, hogy a törlésen kívül van egy másik, gyakrabban használt és visszaállítható lehetőség, a fiók felfüggesztése.