Yahoo Mail

A Yahoo Mail ingyenes levelezőrendszert 1997-ben alapították. A több mint tizenöt éves múltra visszatekintő webes levelező a Yahoo keresőcég tulajdonában van. Bár hazánkban nem számít a legnépszerűbb levelezőrendszerek közé, ez azonban nem mondható el világviszonylatban, ugyanis 2011-ben a Yahoo Mail volt a második legnagyobb felhasználótáborral bíró rendszer. A levelező funkciói teljesen megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak, amit egy ingyenes rendszertől elvárhatunk. A legkorszerűbb megoldások mellett folyamatosan követik a felhasználói igényeket és a webes tendenciákat is. A levelező magyar nyelven is elérhető.

Elsők között jelentek meg a korlátlan tárhelyet biztosító levelezők kínálatában, így nem kell figyelnünk tárhelyünk telítettségét. Biztonságosan tárolják levelezésünket, feltöltött képeinket, videóinkat, dokumentumainkat.

A gyors, egyszerű kezelhetőséggel megalkotott levelezőrendszert otthon, de akár út közben is, bármilyen platformú rendszerről elérhetjük. Andriod, iOS és Windows mobil rendszerekre külön ingyenes alkalmazást is letölthetünk. Chatelhetünk ismerőseinkkel, valamit az intelligens keresővel könnyebben megtalálhatjuk leveleinket, melyek szűrését és jelölését is fejlett funkcionalitás biztosítja. A Yahoo Mail bejelentkezéshez használhatjuk a már meglévő Facebook vagy Google fiókunk adatait is. Bejelentkezés után más Yahoo szolgáltatás is elérhető válik, mint például az egyik legnépszerűbb fotómegosztó a Flickr.