Facebook csoport törlése

Korábban bemutattuk, hogyan kell létrehozni egy új Facebook csoportot illetve a csoport nevének és típusának a változtatásáról is szó esett. A most következő cikkben egy Facebook csoport törlését fogjuk ismertetni. Ha a Facebook csoportunk elérte a kitűzött célját és nincs tovább szükségünk rá, vagy éppenséggel nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és megszabadulnánk tőle, akkor így járjunk el:

Facebook csoport törlése

Facebook csoport törlése

  1. Lépjünk be Facebook profilunkba
  2. A bal oldalt található CSOPORTOK listából válasszuk ki a törölni kívánt csoportot (Ha nincs ebben a listában, akkor válasszuk a Továbbiak linket)
  3. Navigáljunk a csoport tagjai (Tagok) fülre
  4. A tagok mellett található fogaskerék ikonra kattintva válasszuk az eltávolítás a csoportból opciót minden egyes tagnál, kivéve magunknál!
  5. Ha mindenkit kiléptettünk a csoportból és egyedüliként maradtunk akkor mi is lépjünk ki a csoportból

A Facebook automatikusan törli azokat a csoportokat, amikben nincsenek tagok. A Facebook csoportban mindenképp adminisztrátori joggal kell rendelkeznünk, ha törölni szeretnénk.

Hasznos: 
5
Értékelés: 5 (1 szavazat)