Facebook fiók felfüggesztése

Annak ellenére, hogy korunk legelterjedtebb közösségi oldala a Facebook - ami továbbra is töretlenül növekszik - mégis akadnak olyan felhasználók, akik megszüntetnék a Facebook jelenlétüket, tevékenységüket. Ilyen esetben választhatunk, hogy véglegesen töröljük profilunkat, de akad egy olyan lehetőség is, aminek keretében csak felfüggesztjük azt.

Ez utóbbi esetében ugyanúgy eltűnik a Facebook fiókunk az idővonalról, az ismerőseink kapcsolataiban sem leszünk láthatóak és a keresővel sem találhatnak ránk. Ugyanúgy megszűnik a teljes Facebook személyünk, mintha törölnénk azt, azonban egy különbséggel, hogy a felfüggesztés estében még újra aktiválhatjuk a fiókunkat, és a felfüggesztési időpontban lévő profilunk teljes egészében visszaállítható. Tehát ha hirtelen felindulásból döntünk úgy, hogy töröljük magunkat a Facebookról, akkor mindenképp érdemes első körben a felfüggesztést választanunk.

A Facebook fiók felfüggesztése:

  1. Lépjünk be fiókunkba, majd a jobb felső sarokban kattintsuk a fogaskerék ikonra
  2. Válasszuk a Fiókbeállítások menüpontot
  3. Navigáljunk a bal oldalt található Biztonság linkre
  4. Kattintsunk az oldal alján található Fiók felfüggesztése linkre
Facebook fiók felfüggesztése

Felfüggesztett fiók újraaktiválása:

Ha újra kívánjuk aktiválni a profilunkat, akkor keressük fel a Facebook bejelentkezési oldalát, majd a legutóbbi érvényes email cím és jelszó párossal jelentkezzünk be a rendszerbe. Elfelejtett jelszó esetén válasszuk a jelszó-visszaállító lehetőséget.

Hasznos: 
Értékeld elsőként!