Internet Explorer

Mentett jelszavak kezelése, törlése a böngészőből

Elmentett jelszavak kezelése a Google Chorme böngészőben

A népszerű böngészők mindegyike rendelkezik olyan funkcióval, ami érzékeli, ha éppen egy weboldalon bejelentkezünk és rákérdez: kívánjuk-e menteni a bejelentkezési adatokat. Ilyenkor általában választhatunk az igen, a most nem, és az ennél a webhelynél soha opciók közt. Ez a lehetőség nagyon hasznos, megkönnyíti a bejelentkezéseket, azonban kellő körültekintéssel kell használni.

A funkció alapértelmezetten be van kapcsolva, így könnyen előfordulhat, hogy véletlen olyan bejelentkezési adatokat mentünk el, amit nem is akartunk. Továbbá kifejezetten ügyeljünk arra, hogy ezt a funkciót csak olyan számítógépen használjuk, amihez csak mi férünk hozzá, ugyanis néhány kattintással megnézhetjük az összes tárolt felhasználónév és jelszó párost. Tovább about Mentett jelszavak kezelése, törlése a böngészőből